Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng met de hand in een kom de bloem met de basterdsuiker, het zout en de boter en kneed tot een kruimelig deeg.
Verdeel de kruimels deeg over een bakplaat die bekleed is met bakpapier. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 20 minuten goudbruin.
Schep ondertussen de verse en gedroogde cranberry’s met het citroensap, de honing en de speculaaskruiden in een steelpan en verwarm voorzichtig tot de cranberry’s hun vocht beginnen los te laten.
Laat ongeveer 15 minuten zachtjes smoren en voeg dan de maizena toe, zodat de massa licht begint te binden.
Verdeel de cranberry’s over vuurvaste glaasjes of potjes en schep er het kruimeldeeg overheen.
Plaats nog 5 minuten in de oven, zodat de crumble goed warm wordt.