BBQ pulled pork nacho's

Een van Willy’s favoriete gerechten voor het festival seizoen! Waar Willy Nacho is, is een fiësta! Heerlijk comfort food: een portie nacho’s met pulled pork en BBQ saus!

Gang
Hapje Lunchgerecht Voorgerecht Bijgerecht
Aantal Personen
2
Type Keuken
Mexicaans Amerikaans
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm op laag vuur de pulled pork met de Willy Nacho Parilla BBQ-sauce in het steelpannetje. Verwarm in een ander pannetje de Willy Nacho Cheese dip en roer goed door.
  2. Doe de tortilla chips in een serveerschaal en verdeel de warme pulled pork over de tortilla chips. Verdeel vervolgens de Willy Nacho Cheese dip erover. Optioneel: trek strepen met de Willy Nacho Parilla BBQ-sauce over het gerecht.
  3. Verdeel de Mexican mix over het geheel. Serveer met de ui/koriander mix in een bakje “on the side”.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 200g Willy Nacho Tortilla chips chili
  • 100g Willy Nacho Cheese dip
  • 50g Willy Nacho Parilla Smokey BBQ sauce
  • 150g Pulled pork
  • 20g Willy Nacho & Kesbeke Mexican mix
  • 1/2 Witte ui
  • 1tl Koriander

Publicatie datum: 10 mei 2023

Gerelateerde recepten

Ook interessant

Share the fiësta, enjoy the party!

Willy Nacho is je amigo voor de beste nacho’s waarbij kwaliteit, gemak en continuïteit voorop staan