Crispy maïskolf

Maïs is zeer geliefd in Mexico en wordt ook vaak gegeten van de barbecue. Wij snappen waarom Mexico dol is op maïs na het proeven van de geroosterde maïskolven op een stokje!

Gang
Hapje Lunchgerecht Voorgerecht Bijgerecht
Aantal Personen
2
Type Keuken
Mexicaans
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd de maïskolven doormidden en steek vervolgens de stokjes in de kolven. Doe er wat zout over. Zet de maïskolven voor 10 tot 15 minuten in de oven op 200 graden.
  2. Doe de blokjes mango in een pannetje met de fijngesneden rode peper en suiker. Laat dit pruttelen tot het zacht is. Pureer dan zachtjes tot een chutney.
  3. Verwarm intussen de Cheesedip in een pannetje. Draai de maïskolven door de Cheesedip.
  4. Pak een bord met de crunchy stukjes Tortilla chips. Rol de maïskolven met Cheesedip door de chips en zorg dat ze goed bedekt zijn.
  5. Strooi er wat gerookt paprikapoeder over en serveer met de mango chutney!

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 100g Willy Nacho Tortilla chips chili
  • 200g Willy Nacho Cheese dip
  • 3 Voorgekookte maïskolven
  • 4g Paprikapoeder
  • Zout
  • 1 Mango
  • 1 Rode peper
  • 50g Suiker

Publicatie datum: 10 mei 2023

Gerelateerde recepten

Ook interessant

Share the fiësta, enjoy the party!

Willy Nacho is je amigo voor de beste nacho’s waarbij kwaliteit, gemak en continuïteit voorop staan