Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng het water aan de kook en giet in een pot. Voeg er de gemalen koffie aan toe en roer zeer goed door.
Plaats 12 uur in de koelkast en zeef de volgende dag door een koffiefilter. Meng de coldbrew koffie met de siroop en voeg eventueel nog wat extra siroop toe als deze wat zoeter mag zijn.
Snijd de limoen in dunne plakjes.
Vul hoge glazen met een laagje crushed ice en voeg er de plakjes limoen aan toe.
Verdeel er de coldbrew koffie over en top met de tonic. Druppel er nog een beetje cherrysiroop in en serveer onmiddellijk.