Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schenk de port met de wijn in een steelpan en laat hierin de gedroogde vijgen op lage stand wellen tot ze zacht zijn.
Snijd de 3 kaassoorten in eenpersoons porties.
Drapeer de port-wijnvijgen, de stukjes kaas, de dadels en de crackers op een mooie plank. Serveer met de marmelade en het overgebleven port-wijnmengsel er apart bij.
Alle culinaire trends voor dit seizoen op een rijtje! Ga aan de slag met seizoensgroenten, wild en klassieke desserts. En doe volop inspiratie op voor je nazomerterras.