Briochesandwich met burrata

Briochesandwich met burrata: romige burrata op zoete brioche met zwarte olijven, artisjok en frisse Tahoon Cress. Een verfijnde en snelle lunchoptie!

Gang
Brunchgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Rooster de brioche (let op: het brood is zoet dus verbrandt sneller dan gewoon brood).
  2. Verdeel de olijven over 4 sneetjes brioche. Scheur de burrata erboven, leg de stukjes artisjok erbij en garneer met de Tahoon Cress.
  3. Bedek met de andere sneetjes brioche.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 8 dikke plakken brioche
  • 4 el zwarte olijven, fijngesneden
  • 4 kleine bolletjes burrata
  • 6 stukjes geroosterde artisjokharten, gehalveerd
  • 1 doosje Tahoon Cress

Publicatie datum: 19 november 2024