Briochesandwich met haring-bietensalade

Briochesandwich met haring-bietensalade: een verrassende combinatie van zoete brioche, frisse haringsalade en augurk.

Gang
Brunchgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Meng de haring-bietensalade met de augurk. Breng flink op smaak met peper en (weinig) zout. Meng bijna alle bieslook erdoor (houd wat achter om te garneren).
  2. Rooster de brioche (let op: het brood is zoet dus verbrandt sneller dan gewoon brood).
  3. Verdeel de haringsalade over 4 sneetjes brioche, garneer met de bieslook en bedek met de andere sneetjes brioche.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 75 g haring-bietensalade
  • 1 zure augurk, in kleine blokjes
  • 1 bosje bieslook, fijngesneden
  • 8 dikke plakken brioche
  • Peper en zout

Publicatie datum: 19 november 2024