Hartige scones met gerookte heilbot

Hartige scones belegd met romige creamcheese, gerookte heilbot, augurk en dille.

Een verrassend lekkere combinatie.  

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten
Wachttijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Bak de scones volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Snijd ze doormidden. Bestrijk de onderste helft met creamcheese en bestrooi met bieslook en peper naar smaak.
  3. Leg er een plakje heilbot op, daarop augurk en daarop wat dille. Bedek met de bovenste sconehelften en serveer.
  4. Lekker met Roy Kombucha met komkommer en munt.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 8 vierkante naturel scones
  • 100 g cream cheese
  • 10 sprietjes bieslook, fijngehakt
  • 100 g gerookte heilbot
  • 1 augurk, in plakken
  • Dille, naar eigen inzicht
  • 1 blikje Roy Kombucha

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 19 november 2024