Komkommersandwiches

Frisse sandwiches met een romige mierikswortel-creamcheese, komkommer en kruiden. Perfect voor een lichte lunch of snack.

Gang
Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Roer de creamcheese los met de mierikswortel en meng met de bieslook en de munt. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Beleg een plak sandwichbrood met plakken komkommer. Leg er een plak sandwichbrood op en bestrijk met een flinke laag van de kruiden-creamcheese.
  3. Leg er brood op, dan weer komkommer en bedek met brood. Snijd de laatste plak brood in 4 stukken en maak hier op dezelfde manier nog een sandwich van. Snijd alles in vierkante sandwiches en serveer.
  4. Lekker met Roy Kombucha met komkommer en munt.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 200 g creamcheese
  • 1 el mierikswortel
  • 20 takjes bieslook, fijngesneden
  • 10 takjes munt, de blaadjes fijngesneden
  • 1 sandwichbrood van 5 plakken
  • 1 komkommer, in de lengte in linten geschaafd
  • 1 blikje Roy Kombucha

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 19 november 2024