Mini-chorizocroquet met tortilla en aioli

Mini-chorizocroquet met tortillapuntje, frisse limoenaioli en chorizo afwerking. Krokant, smaakvol en prachtig gepresenteerd als luxe borrelsnack!

Gang
Amuse Hapje
Aantal Personen
12
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Frituur de minichorizocroquetten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm de tortilla en snijd er 12 puntjes van.
  3. Prik telkens met een bamboeprikker 1 chorizocroquet op 1 tortillapuntje en bedruppel met de limoenaioli. Garneer af met 2 plakjes chorizo per hapje.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 12 minichorizocroquetten
  • Frituurolie
  • 1 traditionele tortilla
  • 12 bamboeprikkers met bol
  • Bresc limoenaioli, naar eigen inzicht
  • 24 plakjes chorizo fuet

Publicatie datum: 20 november 2024