Mini-gambacroquet op spiesje met wakame

Mini-gambacroquet op een spiesje met wakame, limoenkoriandermayonaise en limoen. Perfecte snack met frisse smaken en een knapperige afwerking.

Gang
Amuse Hapje
Aantal Personen
10
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Frituur de minigambacroquetten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Prik 2 gambacroquetten aan een houten prikker. Leg wat wakame op borden, leg hierop het gambacroquettenspiesje en zet er een limoenpartje tegenaan.
  3. Garneer af met de limoenkoriandermayonaise. Besprenkel met wat (kort) gefrituurde peterselie.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 20 minigambacroquetten
  • Frituurolie
  • 10 houten vlagprikkers
  • Hokkai wakame, naar eigen inzicht
  • 10 partjes limoen
  • O’Life Culinaise limoenkoriander, naar smaak
  • Peterselie, om te garneren

Publicatie datum: 20 november 2024