Provolonekaascroissants

Provolone-kaascroissants: een next-level croissant met gesmolten provolone, Parmezaan en oregano. Bak krokant en serveer met verse pesto voor extra smaak!

Gang
Lunchgerecht Ontbijtgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Meng de 2 kazen. Verdeel de helft ervan in vier hoopjes over een bakplaat met bakpapier en leg op ieder hoopje een croissant.
  2. Verdeel de rest van de kaas over de croissants, bestrooi met de oregano en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat iets afkoelen.
  3. Serveer de provolonekaascroissants met verse pesto.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 80 g provolone, grof geraspt
  • 40 g Parmezaanse kaas, fijn geraspt
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 4 afbakcroissants (diepvries)
  • 4 el verse pesto

Publicatie datum: 20 november 2024