De specialiteit van Café Trappisten Westmalle is de Trip-Trap, ook wel half-en-half genoemd. Het glas wordt eerst voor de helft gevuld met Tripel van de fles en aangevuld met Dubbel van het vat. Door de gedeelde gistsoort ontstaat een harmonieuze amberkleurige blend met een mooie schuimkraag. Begin altijd met de Dubbel voor de perfecte balans en schuim.
Het oudste trappistenbier is afkomstig van de brouwerij van Westmalle, waar monniken in 1836 begonnen met het brouwen van bier – aanvankelijk alleen voor eigen gebruik. In 1856 werd het bier voor het eerst verkocht, aan de poort van de abdij van Westmalle. Waarna in 1921 de monniken de belangrijke beslissing nemen om hun bier te verkopen via bierhandelaars.
Gasten kijken als eerst naar wat er op de tap staat. Het is daarom belangrijk zichtbaar te maken welke bieren er op de tap staan. Taplenzen en tapknoppen bieden daartoe de uitkomst.
Taplenzen en tapknoppen kan je eenvoudig hier bestellen, op het selfservice-platform Mijn Zaak.