Smørrebrød met carpaccio en truffelmayonaise

Cracker met carpaccio, kappertjes, truffelmayonaise en zoetzure champignons

Gang
Hapje Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Laat de carpaccio op het velletje folie ontdooien.
  2. Schaaf de champignons in dunne plakjes.
  3. Giet de kapperappels af en schenk het vocht op de champignons. Laat hierin 10 minuten marineren.
  4. Snijd ondertussen het harde steeltje van de kapperappels en snijd doormidden.
  5. Snijd de gedroogde tomaatjes in dunne reepjes en hak de pecannoten grof.
  6. Leg de carpaccio sierlijk op de crackers en kruid met zout en versgemalen peper.
  7. Verdeel er de uitgelekte champignons, de kapperappels, de noten en de veldsla over.
  8. Druppel er ten slotte de truffelmayonaise overheen.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 Leksands meergranencrackers
  • 4 porties carpaccio
  • 6 kapperappels (met vocht)
  • 2 witte champignons
  • 8 gedroogde tomaten
  • 8 gedroogde tomaten
  • 25 g veldsla
  • 2 el pecannoten
  • 4 el truffelmayonaise
  • zout
  • versgemalen peper

Publicatie datum: 16 november 2021

Meer recepten met smørrebrød