Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de winterwortel en snijd er de boven- en onderkant af. Schaaf in dunne plakken op de mandoline en leg in een kom.
Voeg het zeezout en 1 eetlepel kristalsuiker toe. Meng goed door elkaar en zet 1 uur in de koelkast.
Spoel vervolgens zeer goed af onder koud stromend water en dep droog.
Breng ondertussen het water met de azijn en de rest van de kristalsuiker aan de kook. Neem van het vuur en schenk in een kommetje.
Maak de rode ui schoon en schaaf er dunne ringen van. Laat ongeveer 5 minuten marineren in het zoetzuur.
Snijd de komkommer in dunne plakjes en verdeel over de crackers. Leg er speels de gepekelde wortel op.
Schep de haverspread in een spuitzak en spuit mooie dotjes op het smørrebrød. Verdeel er de uitgelekte uienringen over en maal er nog wat zwarte peper over.