Smørrebrød met gravad lachs

Cracker met gemarineerde zalm, kwarteleitjes en radijs

Gang
Hapje Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Kook de kwarteleitjes 5 minuten in kokend water, laat schrikken en pel voorzichtig. Snijd doormidden.
  2. Schaaf de radijsjes dun op de mandoline en leg enkele minuten in ijswater.
  3. Maak 4 mooie roosjes van de gemarineerde zalm.
  4. Smeer de crackers in met de hüttenkäse en kruid met zout en versgemalen peper.
  5. Leg er de roos van zalm op en verdeel er de uitgelekte radijsjes en kwarteleitjes langs.
  6. Garneer met de tobikokaviaar.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 Leksand original crackers
  • 8 plakjes gravad lachs (gemarineerde zalm)
  • 2 radijsjes
  • 6 kwarteleitjes
  • 4 flinke el hüttenkäse
  • 4 tl rode tobikokaviaar
  • zout
  • versgemalen peper

Publicatie datum: 16 november 2021

Meer recepten met smørrebrød