Poptail Tom Collins

Bevroren ijsmocktail van Ceder’s Crisp met limoen

Gang
Hapje Nagerecht Drank
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten 6 uur

Bereidingswijze

  1. Meng de genoemde ingrediënten met elkaar in een cocktailshaker en schud zeer goed.
  2. Verdeel de helft van de vloeistof over ijsvormpjes of kleine koffiebekers. Steek er een stokje in en plaats minimaal 4-6 uur in de vriezer.
  3. Bewaar de rest van de vloeistof in de koelkast en verdeel dit net voor het serveren over 4 glazen.
  4. Ontvorm de ijsjes en serveer omgekeerd in de cocktail.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 120 ml Ceder’s Crisp
  • 450 ml tonic
  • 60 ml suikersiroop
  • sap en rasp van 2 limoenen

Publicatie datum: 24 februari 2022

Gerelateerde recepten

Onbezorgd ondernemen. Word klant bij Sligro!

Inkopen doen bij Sligro

  • Compleet food en non-food assortiment
  • Persoonlijk advies van onze vakspecialisten
  • Toegang tot onze 50 vestigingen in heel Nederland
  • Ontvang gratis ProChef koksmes t.w.v. € 27,99 bij je eerste aankoop

 

Ook interessant

Ben je op zoek naar frisse zomerse dranken? Laat je inspireren met zomerse cocktails, alcoholvrije dranken, smaakvolle wijnen of ga voor seizoensbieren