Sundae met banaan en pindakaas

Sundae met banaan, bastogne, pindakaas en gezouten karamel

Gang
Nagerecht Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Verdeel de pindakaas over 4 glazen of ijsbekers.
  2. Verkruimel er ⅔ van de bastognekoeken overheen.
  3. Snijd de banaan in plakjes en verdeel ⅔ over de koekkruimels.
  4. Schep er het ijs op.
  5. Bestrooi met de geroosterde pinda’s. de plakjes banaan en de rest van de bastogne.
  6. Besprenkel met de gezouten karamel en bestrooi met de kruiden.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 el chunky pindakaas
  • 4 bastognekoeken
  • 2 bananen
  • 8 bollen roomijs banaan
  • 2 el geroosterde pinda’s
  • 4 el gezouten karamel
  • 2 tl Salted Caramel kruiden

Publicatie datum: 24 februari 2022

Gerelateerde recepten

Ook interessant