Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg de zalmfilet in een schaal, kruid stevig met zout en peper en schenk er het sap van rode kool overheen. Laat een nacht marineren in de koelkast.
Neem de volgende dag uit het vocht, dep goed droog en kruid na met zout, peper en citroensap en -rasp. Snijd in dunne plakjes.
Schaaf 1 truffelaardappel in zeer dunne plakjes en frituur krokant in de friteuse van 160 °C. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met een snufje zout.
Kook de rest van de truffelaardappels volledig gaar in de schil. Laat uitwasemen en verwijder voorzichtig de schil.
Prak de aardappel met de tahini en de mayonaise. Kruid met citroensap en -rasp, peper en zout.
Schil de radijs en schaaf in dunne plakjes.
Bak de bagels af volgens de instructies op de verpakking en snijd doormidden. Smeer in met de crème van aardappel.
Leg er roosjes van de gemarineerde zalmfilet op en garneer met de plakjes radijs, chips en scarlet cress.
TipHet sap maak je eenvoudig door de rode kool door de sapcentrifuge te draaien.