Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de barbecue voor om indirect te grillen op ongeveer 150 °C.
Maak de rode uien schoon en snijd in halve ringen. Ris een gedeelte van de tijm en de rozemarijn. Smoor de uienringen met de kruiden in een beetje roomboter tot ze mooi zacht zijn.
Ris de rest van de tijm en rozemarijn en snijd de salie en oregano ragfijn. Hak de knoflook fijn.
Smelt de boter in een steelpan en voeg er de kruiden en de knoflook aan toe. Kruid met versgemalen peper en laat 10 minuten trekken op een laag pitje.
Snijd met behulp van een broodmes het brood kruislings in en besprenkel in de openingen met een gedeelte van de ‘kruidenboter’.
Snijd de bacon in stukjes. Vul het ingesneden brood met de gesmoorde rode ui en stukjes bacon.
Lepel er nog flink wat van de boter in en overheen en bestrooi rijkelijk met de geraspte kaas.
Leg op een vuurvaste schaal en plaats op de indirecte zone van de barbecue.
Laat in ongeveer 20 minuten krokant en goudbruin bakken.