Het geheim van dit verrukkelijke groentegerecht? Simpel maar true: 24 uur lang pekelen van de knol in zout water. Top de gebarbecuede knolselderij af met wat Amsterdamse uienketchup die Luc in samenwerking met Kesbeke creëerde. Try This Salty Boy!
Het geheim van dit verrukkelijke groentegerecht? Simpel maar true: 24 uur lang pekelen van de knol in zout water. Top de gebarbecuede knolselderij af met wat Amsterdamse uienketchup die Luc in samenwerking met Kesbeke creëerde. Try This Salty Boy!
TipLeg na het barbecuen, wanneer deze nog heet is een hele knolselderij in The Bastard en laat deze de hele nacht erin liggen. Zo heb je de dag erna een basis voor een heerlijk groentegerecht! tot 2 uur (afhankelijk van de hitte.)
WijntipRiesling Trocken Brauneberger, Weingut Frits Haag. Mosel - Duitsland
Publicatie datum: 08 juli 2022