Thaise noedelsoep met rode curry en limoenblad (op basis van Thaise Rode Curry Soep)

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
8 9 10

Bereidingswijze

Soep

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.

Garnituur

  1. Snijd de winterwortel in fijne julienne en blancheer ze.
  2. Maak de taugé schoon en snijd de limoenblaadjes in ragfijne julienne.
  3. Snijd de bosui in fijne julienne en dompel de noedels even onder in kokend water.

Opmaak

  1. Verdeel de noedels samen met de worteljulienne en de taugé over de kommen.
  2. Schep de soep in de kommen en maak af met bosui julienne, chili-olie, limoenblad en wat ghoa cress.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

Soep

  • Knorr Wereld Thaise Rode Curry Soep Poeder opbrengst 12,5L 190g

Garnituur

  • winterwortel 100g
  • tauge 100g
  • limoenblad 2st
  • lenteui-groen 60g
  • instant udon noedels 800g

Opmaak

  • chili olie 15g
  • Ghoa cress 1 bakje

Publicatie datum: 05 juli 2022

Gerelateerde recepten

Ook interessant voor jou

Geef meer smaak in minder tijd!

Knorr professional

Knorr Professional is er exclusief voor de foodservice. Wij zetten ons in voor een authentieke, veelzijdige en duurzame manier van koken, waarbij je tijd wint in jouw keuken.