Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de geitenboter in een steelpan met de helft van de Italiaanse kruiden en laat ongeveer 10 minuten trekken.
Borstel ondertussen de aardappels goed schoon en schaaf ze op de mandoline in plakjes van ongeveer 2 mm dik.
Vet een vetvrije schaal goed in en leg er de plakjes aardappels rechtop in, zodat een mooi patroon ontstaat.
Steek er her en der de rest van de Italiaanse kruiden tussen.
Zeef de geitenboter en schenk deze over de aardappels, zodat alle aardappels goed ingevet zijn.
Kruid rijkelijk met versgemalen peper en fleur de sel en dek af met bakpapier.
Plaats 45 minuten in de voorverwarmde oven. Verwijder na die tijd het bakpapier en bak nog 15 minuten onafgedekt.
Controleer of de aardappels vanbinnen goed gaar zijn. Laat anders nog wat langer bakken. De ovenaardappels zijn perfect als ze aan de buitenkant krokant zijn en vanbinnen perfect gaar.