Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de spitskool ragfijn en voeg er fijngesneden, gedroogde abrikoos en pompoenpitten aan toe. Breng op smaak met olijfolie, limoensap en fijngesneden gekonfijte citroen.
Snijd de minicourgette in de lengte doormidden en rooster deze samen met de groene asperges in een druppeltje olie met wat ras el hanout tot ze beetgaar zijn.
Was de radijsjes, snijd doormidden en maak aan met een beetje limoensap en olijfolie.
Rooster de kikkererwten in een druppeltje olijfolie goudbruin, voeg er wat ras el hanout aan toe en laat nog 2 minuten roosteren.
Dresseer de couscoussalade in het midden van een grote plank en dresseer er de spitskool, courgettes, asperges en radijsjes langs.
Lepel er mooie dotjes van de hummus en zoete-aardappeldip tussen en werk de salade af met geroosterde kikkererwten, geroosterde amandelen, topjes koriander, granaatappelpitjes, fijngesneden schil van gekonfijte citroen en enkele druppels olijfolie.