Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de rode ui schoon en snijd in zeer dunne ringen. Leg in een kommetje en schenk er de sushiazijn overheen. Laat minimaal 10 minuten marineren.
Snijd de mini-komkommers in dunne linten. Snijd de steeltjes van de koriander ragfijn en doe samen met de komkommerlinten in een kommetje. Voeg er wat limoensap en -rasp aan toe en kruid met zout en peper. Laat 10 minuten marineren.
Snijd de muntblaadjes ragfijn en meng met de Griekse yoghurt. Verfris met het limoensap en de -rasp.
Verwarm de oven voor en bak de pita’s af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de falafel om en om mooi krokant in een scheutje olijfolie in een koekenpan.
Snijd de pita’s open, smeer lichtjes in met de Griekse yoghurt en verdeel er de komkommerlinten overheen.
Leg er de falafel op en lepel er een beetje yoghurt op.
Garneer ten slotte met de gemarineerde ui en topjes koriander.