Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd het vlees in blokjes en dep het vlees met een stuk keukenpapier droog.
Verhit in een braadpan olijfolie en boter en bak het vlees rondom bruin. Doe dit eventueel in meerdere fasen. Haal het vlees uit de pan, maak de pan tussendoor niet schoon.
Verhit eventueel nog wat extra olijfolie in de pan en voeg de ui, de wortel en de bleekselderij toe, bak 2-3 minuten op laag vuur.
Voeg nu de mosterd, de kruidnagel, de steranijs, de jeneverbessen en de tomatenpuree toe. Ontzuur de tomatenpuree.
Leg het vlees terug in de pan, schenk het bier en de bouillon erbij. Zorg ervoor dat het vlees net onderstaat.
Breng aan de kook. Zet daarna het vuur zo laag mogelijk, doe de deksel op de pan en sudder het vlees in 2 uur gaar.
Voeg nu de abrikozen en de ontbijtkoek toe, breng het geheel op smaak met peper en zout.
Opmaaktip
Lekker om te serveren met gebakken krieltjes uit de oven en krokante spruiten.