Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Knip de vellen rijstpapier in strookjes en smeer de helft lichtjes in met de barbecuesaus. Leg er een strookje rijstpapier op en druk zeer goed aan. Leg naast elkaar op een bakplaat en smeer goed in met de barbecuesaus.
Plaats in de oven en laat in ongeveer 8 minuten krokant bakken. Neem uit de oven en houd apart.
Maak de zoete uien schoon en snijd in niet te dunne ringen. Verwarm een scheutje olijfolie in een antiaanbakpan en fruit er de ringen in aan tot ze mooi zacht worden en beginnen te karamelliseren. Kruid met zout en peper en neem uit de pan.
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak aan met limoensap en -rasp, olijfolie, peper, zout en de peterselie.
Maak de avocado schoon en prak het vruchtvlees grof met een vork. Maak lichtjes aan met limoensap en -rasp.
Bak de broodjes af in de voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd doormidden.
Bak de burgers in een antiaanbakpan aan beide kanten mooi bruin. Leg op een bakplaat en leg een plakje cheddar op iedere burger. Plaats in de warme oven en laat de kaas mooi smelten.
Bak de broodjes kort op het kruim in de pan waarin zojuist de burgers zijn gebakken.
Bak de onion rings in de friteuse volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken en kruid eventueel met een snufje zout.
Verdeel de geprakte avocado over de onderste helft van de broodjes en schep er een klein beetje tomatensalsa op.
Leg er 1 burger op en leg hier enkele stukjes van je plantbased bacon op. Top met een flinke lepel gekaramelliseerde ui en leg er de 2e burger op.
Schep er de rest van de salsa op en leg er nog wat ‘bacon’ op.
Dek af met het broodkapje en zet vast met een prikker.
Serveer je over-the-top burger met de onion rings.