Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de eryngii in de lengte doormidden en besprenkel met olijfolie, de shoarmakruiden, de barbecuesaus en een snufje fleur de sel. Hussel goed door elkaar en plaats in de oven.
Laat ongeveer 20 minuten roosteren, neem uit de oven en trek het tot losse draden. Meng met het braadvocht en houd apart.
Verhoog de temperatuur van de oven naar 210°C.
Borstel de zoete aardappels goed schoon en snijd er mooie friet van. Schep op een ruime bakplaat, zodat de friet goed los van elkaar kan liggen.
Smelt de kokosolie in magnetron. Schenk over de zoete aardappel en voeg er het gerookte paprikapoeder, fleur de sel en versgemalen peper aan toe.
Hussel goed door elkaar en plaats in de hete oven. Laat in ongeveer 20 minuten bakken tot krokante friet. Hussel tussendoor een aantal keren door elkaar.
Snijd ondertussen de rode ui in dunne ringen en marineer in limoensap.
Snijd de little gem grof. Snijd de pepers in ringetjes. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Dresseer de krokante friet op een grote schaal en verdeel er de gesneden sla over.
Verdeel er de shoarma van paddenstoelen overheen en top met de tomaat, de rode ui en de peper.
Trek er strepen van de roomkaas en de mayonaise over en rasp er ten slotte nog wat limoenschil overheen.