Choronsaus

Béarnaisesaus met tomaat 

Gang
Bijgerecht Component
Aantal Personen
8 9 10
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd het kroontje uit de tomaten en snijd aan de andere kant kruislings in.
  2. Breng in een pan water aan de kook en dompel er de tomaten 25 seconden in. Schep direct in ijswater.
  3. Haal voorzichtig de schil van de tomaten en snijd in vieren. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  4. Roer de tomatenpuree voorzichtig door de warme béarnaise tot een homogene saus en roer er de blokjes tomaat doorheen. Kruid met fleur de sel en versgemalen peper.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 basisrecept béarnaisesaus (receptlink)
  • 2 verse tomaten
  • 35g tomatenpuree
  • versgemalen peper
  • fleur de sel

Publicatie datum: 01 december 2023

Gerelateerde recepten