Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd het kroontje uit de tomaten en snijd aan de andere kant kruislings in.
Breng in een pan water aan de kook en dompel er de tomaten 25 seconden in. Schep direct in ijswater.
Haal voorzichtig de schil van de tomaten en snijd in vieren. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Roer de tomatenpuree voorzichtig door de warme béarnaise tot een homogene saus en roer er de blokjes tomaat doorheen. Kruid met fleur de sel en versgemalen peper.