Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Plaats een antiaanbakpan op het fornuis, maar zet het vuur nog niet aan. Rasp de gruyèrekaas en strooi in de pan. Zet het vuur zachtjes aan.
Laat zachtjes bakken tot de kaas goudbruin gebakken is. Schep voorzichtig met een spatel uit de pan, steek direct rond uit en leg onmiddellijk over een deegroller, zodat taco’s ontstaan. Laat 5 minuten uitharden. Maak op deze manier 8 taco’s.
Was de radijsjes en schaaf in dunne plakjes op de mandoline. Marineer kort met olijfolie, sap en rasp van limoen, peper en zout.
Snijd de olijven in plakjes.
Roer de makreelpaté los en dresseer in de taco’s. Top met de gemarineerde radijsjes en olijven en bestrooi met het hennepzaad.