Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de korstjes van het briochebrood en snijd bij tot perfecte vierkantjes.
Verwarm een klontje roomboter in een antiaanbakpan en bak het briochebrood kort aan beide kanten tot het mooi goudbruin en krokant is.
Kruid de zure room met zout en peper.
Verwarm in een steelpannetje water met een flinke snuf zout tot het kookpunt.
Schenk een scheut azijn in een kommetje en breek er de kwarteleitjes in. Giet ineens bij het kokende water, draai het vuur lager en laat 1 minuut pocheren. Schep voorzichtig uit het pocheervocht en laat uitlekken op keukenpapier.
Smeer 4 toastjes lichtjes in met zure room en druk in de gesneden bieslook.
Schep een klein dotje zure room op de andere toastjes en leg er een gepocheerd eitje op. Lepel er de tobikokaviaar op en garneer met een topje salad pea. Leg er de toast met bieslook schuin tegenaan.
Door de brioche te grillen en de boerenkool met knoflook te stoven ontstaat een heel mooi smaakcontrast tussen zoetig en hartig. De bottarga en pittige olijfolie zorgen voor de finishing touch.
Met recht een klassieker, maar nu van zalig zacht en zoet briochebrood uit de diepvries. Erbij de trendy dulce de leche en tropische fruittonen van mango, physalis, carambola en passievrucht.