Brioche bol met pulled pork cowlsla

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Verdeel de pulled pork op een ovenplaatje en regeneer deze op ca 160°C.
  2. Maak met twee vorken de pulled pork los.
  3. Meng de chipotle samen met de Knorr Intense Flavours Smoke door de Hellmann’s Ketchup.
  4. Snijd de kool en de ui dun op de snijmachine.
  5. Vermeng de gesneden ingrediënten met de Hellmann’s Real Mayonaise.
  6. Breng de salade op smaak met limoenrasp, limoensap en zout en peper.
  7. Halveer de brioche bollen en leg deze kort op de grill of bakplaat.
  8. Verdeel de pulled pork over de broodjes, verdeel de saus en daarop de salade.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 kg pulled pork
  • 5 g tabasco chipotle
  • 5 g Knorr Intense Flavours Smoke
  • 100 g Hellmann’s Ketchup
  • 250 g witte kool
  • 50 g witte zoete ui
  • 10 g koriander
  • 100 g Hellmann’s Real Mayonaise
  • ½ st limoen
  • zout & peper
  • 10 st brioche bol
  • 150 g cornichions

Publicatie datum: 18 juli 2023