Classic burger

Een ambachtelijke burger met cheddar, krokante frites en een krachtige chipotle-ketchup.

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Meng de Dijon mosterd door de Hellmann’s Real Mayonaise.
  2. Meng de chipotle samen met de Knorr Intense Flavours Smoke door de Hellmann’s Ketchup.
  3. Plet de burgers tussen slagers folie zodat ze net iets groter zijn dan het broodje.
  4. Bak of grill de burgers op een bakplaat, BBQ of in de pan.
  5. Verdeel de cheddar over de burgers en zet ze kort onder de salamander of in de oven.
  6. Maak de uien schoon en snijd ze in dunne ringen.
  7. Was de tomaten en snijd ze in plakken.
  8. Was en droog de sla en snijd ze in julienne.
  9. Halveer de broodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.
  10. Beleg de broodjes met de mosterdsaus, sla, rode ui, burger, tomaat, augurk en pittige ketchup.
  11. Bak de frites krokant en kruid ze met zout.
  12. Serveer de hamburger met verse frites en Hellmann’s Mayonaise.

TipWil je een vegetarische burger serveren? Vervang de hamburger voor de Raw NoBeef Burger van De Vegetarische Slager.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 10st hamburgers
  • 20g Dijon mosterd
  • 5g tabasco chipotle
  • 5g Knorr Intense Flavours Smoke
  • 100g Hellmann’s Ketchup
  • 10plak cheddar
  • 1st rode ui
  • 5st tomaat
  • 150g sla romaanse
  • 10st hamburger broodje of brioche bol
  • 120g augurkplakjes
  • 1,5kg frites, voorgebakken
  • 400g Hellmann’s Real Mayonaise

Publicatie datum: 18 april 2023