Boeuf-stroganoff met gegrilde bosui

Boeuf-stroganoff met smaakvolle stroganoffsaus, gegrilde bosui, frietjes en salade.

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

Kogelbiefstuk

  1. Kruid de runderkogelbiefstuk met zout en peper en bereid ze naar gewenste gaarheid op de grill.

Saus

  1. Breng het water aan de kook en voeg het Knorr Stroganoffsaus toe.
  2. Voeg de crème fraîche, Knorr Primerba Knoflook en de wodka toe en laat de saus gedurende 5 minuten rustig koken.
  3. Bak de beukenzwammetjes even aan en snijd de paprika en de augurk.
  4. Voeg het garnituur aan de saus toe.

Groenten

  1. Maak de bosuitjes schoon en blancheer ze kort in water met wat zout.
  2. Smeer ze in met olie, gril ze aan beide kanten en kruid ze na met wat zout en peper.
  3. Bak de frites en maak de sla aan met Hellmann’s Vinaigrette Citrus.

Opmaak

  1. Verdeel de gegrilde bosuitjes over de borden en leg het vlees erbij. Schep de saus op het vlees en serveer met frites en salade.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 10 st runderkogelbiefstuk 150 g
  • 75 g Knorr Stroganoffsaus
  • 0,5 l water
  • 50 g crème fraîche
  • 20 g wodka
  • 5 g Knorr Primerba Knoflook
  • 150 g beukenzwammetjes
  • 200 g geroosterde paprika
  • 40 g augurk
  • 30 st bosui
  • 1,5 kg frites, voorgebakken
  • 350 g Romaanse sla
  • 1,5 dl Hellmann’s Vinaigrette Citrus

Publicatie datum: 19 september 2023