Mixed grill met taboulé met Griekse salade en aioli

Mixed grill met verfrissende taboulé, knapperige Griekse salade en romige aioli - een heerlijke combinatie van smaken en texturen.

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10
Bereidingstijd
1 uur

Bereidingswijze

Vlees:

  1. Portioneer het vlees en vermeng het met de olie, Knorr Primerba Bouquet de Provence en Knorr Professional Peperpuree. Grill het vlees aan beide kanten op gewenste gaarheid. Kruid met wat fleur de sel.

Taboule:

  1. Giet het water op de Knorr Professional Taboulé Couscous Salade, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om. Zet de taboulé voor tenminste één uur in de koelkast en schep daarna de taboulé om.

Salade:

  1. Snijd de rode ui in ringen en de tomaten en de komkommer in grove stukken. Breek de fetakaas in stukjes, halveer de groene olijven en snijd de munt grof. Meng alles samen met de Hellmann’s Vinaigrette Citrus en wat zwarte peper.

OpmaaktipSchep de taboulé op de borden en daarop de Griekse salade. Verdeel het gegrilde vlees over de borden en serveer met de Hellmann’s Aioli

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 10 st. lamskotelet
  • 2 st. varkenshaas
  • 3 st. entrecote
  • 10 st. merquez worstje
  • olijfolie
  • 10 g Knorr Primerba Bouquet de Provence
  • 5 g Knorr Professional Peperpuree
  • ½ bus Knorr Professional Taboulé Couscous Salade
  • 5 dl water
  • 0,5 dl olijfolie
  • 0,5 st. rode ui
  • 4 st. tomaten
  • 0,5 st. komkommer
  • 100 g fetakaas
  • 100 g groene olijven
  • 2 takjes verse munt
  • zwarte peper
  • 0,5 dl Hellmann’s Vinaigrette Citrus
  • 350 g Hellmann’s Aioli

Publicatie datum: 20 juni 2023