Entrecote met béarnaisesaus, frites en gebakken paddenstoelen

Eenvoudig en smaakvol! Puur genieten met de hulp van handige basisingrediënten.

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

Entrecote

  1. Kruid het vlees met zout en peper.
  2. Bak of gril aan beide kanten.

Kruidenboter

  1. Sla de boter luchtig in een planeetmenger.
  2. Voeg de Knorr Primerba Tuinkruiden, Knorr Primerba Knoflook en de Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh toe en breng op smaak met wat peper.
  3. Rol de kruidenboter op in vetvrij papier en zet koel.

Paddenstoelen

  1. Maak de paddenstoelen schoon en bak ze op hoog vuur.
  2. Voeg op het laatste moment de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami toe en breng op smaak met peper en zout.

Garnituur

  1. Bak de frites krokant.
  2. Verwarm de Knorr Garde d’Or Béarnaisesaus.
  3. Maak de sla aan met de Hellmann’s Vinaigrette Citrus.

Opmaaktip

Verdeel de entrecotes over de borden en leg er een plak kruidenboter op. Verdeel de gebakken paddenstoelen en de kropsla erbij. Serveer met frites en bearnaisesaus.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 10 st entrecote
  • boter
  • 250 g roomboter
  • 30 g Knorr Primerba Tuinkruiden
  • 15 g Knorr Primerba Knoflook
  • 5 g Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh
  • peper
  • 750 g paddenstoelen, gemengd
  • 20 g Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami
  • dragon
  • 1,5 kg frites, voorgebakken
  • 3 dl Knorr Garde d’Or Béarnaisesaus
  • 1 bos waterkers
  • 1 st kropsla
  • Hellmann’s Vinaigrette Citrus

Publicatie datum: 21 maart 2023