Kalfsoester met asperges en Hollandaise saus

Kalfsoester met morilles, asperges en amsoi Hollandaise saus.

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Kruid de kalfsoesters met wat zout en peper en bak ze in de geklaarde boter.
  2. Blus de pan af met het morillevocht, madera en wat verjus.
  3. Voeg de Knorr Professional Demi Glace Authentiek toe en breng de saus aan de kook, reduceer en passeer het geheel.
  4. Voeg de morilles toe.
  5. Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm.
  6. Blancheer de groenten afzonderlijk van elkaar beetgaar en breng ze op smaak.
  7. Verwarm de Knorr Garde d’Or Hollandaise Saus en snijd de amsoi fijn.
  8. Voeg de amsoi toe en roer deze door de saus.
  9. Snijd de kalfsoesters en verdeel ze met de morillessaus over de borden.
  10. Verdeel de groenten erbij en maak af met de amsoi Hollandaise Saus.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 10st kalfsoester rose
  • zout & peper
  • geklaarde boter
  • 1,5dl morillevocht
  • 0,5dl Madera
  • verjus
  • 3dl Knorr Professional Demi Glace Authentiek
  • 100g morilles, geweekte
  • 20st asperges, sous-vide gegaarde
  • 10st bimi
  • 150g doperwten
  • boter
  • 2 dl Knorr Garde d’Or Hollandaise Saus
  • 10g Amsoi of mosterdsla

Publicatie datum: 14 februari 2023