Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng de honing samen met de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami en de teriyakisaus aan de kook. Smeer de spareribs in met de marinade en bereid ze in de oven. Lak de spareribs tussendoor voor extra smaak en een mooie glans.
Roer de tabasco en de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke door de Hellmann’s Ketchup.
Snijd de witlof grof en de appel in dunne plakjes. Meng de witlof samen met de appel, rucola, limoenrasp en de Hellmann’s Vinaigrette Citrus.
Frituur de takken rozemarijn kort tot ze mooi krokant zijn. Leg ze op een tissue en rits de takken, meng de rozemarijn met wat fleur de sel. Bak de frites krokant en kruid ze met het rozemarijnzout.
Verdeel de spareribs met de frites over de borden. Serveer met de salade, pittige ketchup en de Hellmann’s Real Mayonaise.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
10 st spareribs, gegaarde
100 g honing
50 g Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami
20 g teriyakisaus
2 st witlof
2 st roodlof
1 st Granny Smith appel
1 st limoen
100 g rucola
2 dl Hellmann’s Vinaigrette Citrus
20 g tabasco chipotle
20 g Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke