Gegaarde varkensspareribs met umami bbq marinade

Malse gegaarde varkensspareribs, doordrenkt met een umami BBQ marinade"

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10
Bereidingstijd
45 minuten

Bereidingswijze

  1. Breng de honing samen met de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami en de teriyakisaus aan de kook. Smeer de spareribs in met de marinade en bereid ze in de oven. Lak de spareribs tussendoor voor extra smaak en een mooie glans.
  2. Roer de tabasco en de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke door de Hellmann’s Ketchup.
  3. Snijd de witlof grof en de appel in dunne plakjes. Meng de witlof samen met de appel, rucola, limoenrasp en de Hellmann’s Vinaigrette Citrus.
  4. Frituur de takken rozemarijn kort tot ze mooi krokant zijn. Leg ze op een tissue en rits de takken, meng de rozemarijn met wat fleur de sel. Bak de frites krokant en kruid ze met het rozemarijnzout.
  5. Verdeel de spareribs met de frites over de borden. Serveer met de salade, pittige ketchup en de Hellmann’s Real Mayonaise.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 10 st spareribs, gegaarde
  • 100 g honing
  • 50 g Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami
  • 20 g teriyakisaus
  • 2 st witlof
  • 2 st roodlof
  • 1 st Granny Smith appel
  • 1 st limoen
  • 100 g rucola
  • 2 dl Hellmann’s Vinaigrette Citrus
  • 20 g tabasco chipotle
  • 20 g Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke
  • 400 g Hellmann’s Ketchup
  • 1,5 kg frites, voorgebakken
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • fleur de sel
  • 300 g Hellmann’s Real Mayonaise

Publicatie datum: 20 april 2023