Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Dep de bavette goed droog en snijd er alle vliesjes en stukjes vet af. Pel de knoflook en hak fijn. Schil de gember en rasp fijn. Meng de helft van de ponzusaus met de gember en de knoflook en schenk over de bavette. Laat een uur marineren en draai tussendoor een paar keer om zodat alle kanten goed marineren.
Neem uit de marinade, dep droog en rol rondom door het sesamzaad. Bak de bavette heel kort in een hete, droge pan rondom aan. Neem direct uit de pan als het aangebakken is en plaats een half uurtje in de vriezer. Hierdoor is het vlees net wat steviger om straks te snijden.
Schaaf de radijsjes uiterst dun en marineer lichtjes met een beetje limoensap en -rasp.
Pluk de blaadjes van de paksoi en voeg de kleinste blaadjes toe aan de radijsjes. Besprenkel de grotere bladeren met ponzusaus en brand lichtjes af met een brandertje.
Snijd de bimi in de lengte doormidden en rooster kort in een druppeltje olijfolie. Blus af met een beetje ponzusaus en neem direct uit de pan.
Frituur de wasabikroepoek volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd met een vlijmscherp mes uiterst dunne plakjes van de bavette en dresseer strak op het bord.
Verdeel er de gemarineerde paksoi, radijs, bimi en sojaboontjes over en garneer met de shiso, de furikake en de kroepoek.