Arabian Coffee met ras el hanout

Arabian Coffee met ras el hanout

Gang
Drank
Aantal Personen
1
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Begin met het zetten van twee kopjes krachtige espresso. Laat de espresso afkoelen tot kamertemperatuur.
  2. Neem twee grote glazen die geschikt zijn voor het serveren van iced coffee.
  3. Verdeel het borrelglaasje Café Marakesh over de twee glazen. Voeg de afgekoelde espresso toe.
  4. Vul de glazen met ijsblokjes tot ze bijna vol zijn.
  5. Klop de slagroom licht op totdat het enige luchtigheid heeft, maar nog steeds vloeibaar genoeg is om te schenken.
  6. Verdeel de slagroom voorzichtig over de twee glazen.
  7. Bestrooi elk glas met een mespuntje ras el hanout. Voeg vervolgens een klein mespuntje flower sprinkles toe voor een kleurrijke en aromatische afwerking.
  8. Serveer direct.

Tip

Adviseer je gasten om door de slagroomlaag heen te drinken voor de volledige ervaring van de gelaagde smaken.

Ingrediënten

  • 1 borrelglaasje Café Marakesh
  • 2 kopjes krachtige espresso
  • 1 borrelglaasje slagroom
  • Ijsblokjes
  • 2 mespuntjes ras el hanout
  • Een mespuntje flower sprinkles

Publicatie datum: 04 december 2023

Gerelateerde recepten