Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Begin met het zetten van twee kopjes krachtige espresso. Laat de espresso afkoelen tot kamertemperatuur.
Neem twee grote glazen die geschikt zijn voor het serveren van iced coffee.
Verdeel het borrelglaasje Café Marakesh over de twee glazen. Voeg de afgekoelde espresso toe.
Vul de glazen met ijsblokjes tot ze bijna vol zijn.
Klop de slagroom licht op totdat het enige luchtigheid heeft, maar nog steeds vloeibaar genoeg is om te schenken.
Verdeel de slagroom voorzichtig over de twee glazen.
Bestrooi elk glas met een mespuntje ras el hanout. Voeg vervolgens een klein mespuntje flower sprinkles toe voor een kleurrijke en aromatische afwerking.
Serveer direct.
Tip
Adviseer je gasten om door de slagroomlaag heen te drinken voor de volledige ervaring van de gelaagde smaken.