Mexicano® Baguette: The Italian Job

Heerlijke Baguette met Mexicano®  

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht Brunchgerecht
Aantal Personen
1
Type Keuken
Hollands
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Bak het stokbrood in de oven.
  2. Bak de Mexicano® Baguette op 180 °C. Wanneer de mexicano bevroren is 3 minuten, wanneer de mexicano ontdooid is 2 minuten.
  3. Leg de rucola op het broodje.
  4. Plaats de Mexicano® op de rucola.
  5. Werk af met gegrilde paprika en parmezaanse kaas.
  6. Maak het broodje compleet met cocktailsaus.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 stokbrood
  • 1 Mexicano baguette
  • 1 handje rucola
  • Gegrilde paprika
  • Parmezaanse kaas naar wens
  • Cocktailsaus naar wens

Publicatie datum: 30 maart 2024

Gerelateerde recepten

Sinds 1984 dé originele ribsnack

Ontdek het Mexicano® assortiment

Een tikkie gewaagd en vol karakter. Ontdek de verschillende producten van Mexicano®!