MexiKano®

Twee Mexicano® classics in een bakje, gevuld met friet en pindasaus.

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
1
Type Keuken
Hollands
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Bak de friet.
  2. Bak de Mexicano® classic op 180 °C. Wanneer de Mexicano bevoren is, 4-5 minuten. Wanneer de Mexicano ontdooid is, 2-3 minuten.
  3. Zet de Mexicano® Classics schuin tegenover elkaar in een bakje en warm de pindasaus op.
  4. Schep de friet er bovenop.
  5. Maak af met de mayonnaise, pindasaus en ui.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 2 Mexicano classic
  • Friet
  • Mayonnaise
  • Pindasaus
  • Ui naar wens

Publicatie datum: 30 maart 2024

Gerelateerde recepten

Sinds 1984 dé originele ribsnack

Ontdek het Mexicano® assortiment

Een tikkie gewaagd en vol karakter. Ontdek de verschillende producten van Mexicano®!