Mexicano® Flatbread

Ovengebakken flatbread met Mini Mexicano® 

Gang
Bijgerecht Brunchgerecht Hapje Hoofdgerecht Lunchgerecht Tussengerecht Voorgerecht
Aantal Personen
1
Type Keuken
Hollands
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de flatbread in de oven.
  2. Bak de Mexicano® Mini's op 180 °C. Wanneer de Mexicano bevroren is 2,5 tot 3 minuten, wanneer de Mexicano ontdooid is 2 minuten.
  3. Smeer sour cream op de flatbread.
  4. Bedek de flatbread met rucola, paprika reepjes, avocado, rode ui en maïs.
  5. Strooi nog een beetje geraspte kaas erover.
  6. Werk af met chilisaus.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 flatbread
  • 3 Mexicano mini's
  • 1 handje rucuola
  • Paprika reepjes naar wens
  • 1/4e avocado
  • Rode ui naar wens
  • 1 handje maïs
  • 1 handje geraspte kaas
  • Chilisaus naar wens
  • Sour cream naar wens

Publicatie datum: 30 maart 2024

Gerelateerde recepten

Sinds 1984 dé originele ribsnack

Ontdek het Mexicano® assortiment

Een tikkie gewaagd en vol karakter. Ontdek de verschillende producten van Mexicano®!