Het ene 'slagroom'-apparaat is het andere niet. Ga daarom voor een kwaliteitsexemplaar en bespaar zo veel keukentijd, grondstoffen en kosten. De systemen van het bekende Oostenrijkse merk iSi, wereldleider in slagroompatronen, zijn bovendien de meest klimaatbewuste op de markt. Een iSi Whip-apparaat werkt eenvoudig: je vult het met room (of bijvoorbeeld een saus of basis voor mousse), sluit het af en zet het onder druk door er een bijbehorend gaspatroon op te draaien. De druk en afwezigheid van zuurstof remmen de groei van bacteriën en bevorderen daardoor de houdbaarheid. Gekoelde bereidingen blijven tot wel tien dagen vers en smaakvol, en dat zonder additieven. iSi besteedt veel aandacht en onderzoek aan kostenbesparing in de professionele keuken. Door verspilling te verminderen, maar ook door de opbrengst te vergroten. Zo geven de krachtige Professional Chargers (patronen) 20 procent meer porties met dezelfde hoeveelheid vloeistof dan vergelijkbare systemen. De allernieuwste ontwikkeling is de iSi Eco-serie met de Green Whip en bijbehorende patronen. Door gebruik van groene energie bij de productie, door compensatie van uitstoot en door een nieuwe techniek die het systeem nóg zuiniger in gebruik maakt, introduceert iSi hiermee ‘s werelds eerste klimaatneutrale slagroomapparaat.