"Je moet genieten van je vak. Als je de liefde verliest, dan is het klaar."
Ook met Gerard Wollerich van Restaurant Wollerich hebben wij het uitgebreid gehad over het thema vakmanschap en wat dit in de huidige tijd betekent.
Dat jong talent een belangrijke pijler is voor de toekomst van vakmanschap staat vast. Zonder een jeugd vol passie en ambitie zal het vakmanschap vervagen. Voor een goede overdracht zijn wij samen verantwoordelijk.
Blijven leren en jouw skills verder professionaliseren, dat is iets wat we allemaal willen, toch maak je daar vaak te weinig tijd voor. Dat vinden wij zonde, daarom helpen wij jou graag met informatieve artikelen, trainingen en kansen voor persoonlijk advies.
De horeca kent vele vakgebieden en specialisaties. Onderstaand lichten wij er een paar voor jou uit. Neem een kijkje en laat je verrassen.
Een plek waar vele ambachten samen komen zijn foodfestivals. Dit is dé plek waar je diverse ambachten kan zien, proeven, ruiken en ervaren vanuit één kleine keuken op wielen, de foodtruck.