Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de garnalen goed ontdooien, snijd over de bolle kant van de staart in en verwijder het darmkanaal. Dep ze droog op keukenpapier en kruid met zout en peper.
Rol de vellen brickdeeg samen op en snijd nu zo dun mogelijk, zodat er heel fijne lintjes ontstaan.
Pureer het vruchtvlees van de avocado met de mayonaise en de limoenrasp en kruid met zout en peper.
Klop het ei los met het sesamzaad, zout en peper en haal er de garnalen doorheen.
Rol de lintjes brickdeeg zo strak mogelijk rondom de garnalen en frituur mooi goudbruin en krokant in hete frituurolie.
Spuit er kleine dopjes van de avocadomayonaise op.