Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Steek ronde plakken uit het quichedeeg en bekleed er de binnenkant van muffinvormen mee. Zorg dat de vormpjes zo strak mogelijk bekleed zijn.
Meng in een kom de eidooiers met de kookroom, de specerijen en de geraspte kaas en kruid eventueel na met zout en peper.
Schil de hals van de pompoen en snijd in de lengte doormidden. Schaaf deze op de mandoline in mooie, dunne plakken.
Schenk de dooiermassa tot de helft in de muffinvormpjes.
Rol de plakjes pompoen zeer strak op als een roos en druk in de muffinvormpjes.
Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 25-30 minuten gaar. Test met een scherp mesje of de vulling gaar is, het mesje komt er dan schoon uit.
Haal de muffins uit de vorm en bak nog heel even zonder vorm, zodat het deeg nog iets krokanter kan worden.