Iconic bun met gebakken grietfilet

Minimelkbroodje met gebakken grietfilet, verse tartaarsaus en cornichons

Gang
Lunchgerecht Hapje Brunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd 4 porties van de grietfilet, kruid met zout en peper en bak aan beide kanten goudbruin in een antiaanbakpan met een scheutje olijfolie.
  3. Snijd de cornichons in de lengte doormidden.
  4. Snijd de broodjes doormidden en leg er een slablaadje op. Smeer in met de tartaarsaus.
  5. Leg er de gebakken grietfilet op en schep er nog een klein dotje van de saus op.
  6. Verdeel er de gesneden cornichons over en bestrooi met de peterselie.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 minimelkbroodjes
  • 240 g grietfilet
  • 4 cornichons
  • 4 blaadjes kropsla
  • 4 el verse tartaarsaus
  • 1 tl fijngesneden krulpeterselie
  • Olijfolie
  • Versgemalen peper
  • Zout

Publicatie datum: 21 maart 2022

Gerelateerde recepten