Iconic bun met gerookte ribeye

Mini-olijfbroodje met gerookte ribeye en truffelmayonaise

Gang
Hapje Lunchgerecht Brunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak mooie spiegeleitjes van de kwarteleieren in een antiaanbakpan met een druppeltje zonnebloemolie en kruid met zout en peper.
  3. Snijd de broodjes open, smeer de onderkant lichtjes in met de truffelmayonaise en leg er de ribeye op.
  4. Verdeel er de slablaadjes over, leg er het spiegeleitje op en trek er nog enkele streepjes van de mayonaise overheen.
  5. Leg er ten slotte het kapje tegenaan.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 mini-olijfbroodjes
  • 4 kwarteleitjes
  • 8 plakjes gerookte ribeye
  • 4 el truffelmayonaise
  • 25 g babyleaf slamix
  • scheutje zonnebloemolie
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 21 maart 2022

Gerelateerde recepten