Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de zoete aardappels en snijd er 12 plakken van ongeveer 5 mm dik van.
Blancheer de plakken kort, laat vervolgens uitwasemen en besprenkel met olijfolie.
Gril de plakken in een grillpan tot ze een mooi motief hebben en beetgaar zijn. Kruid met zout en peper.
Schaaf de rest van de zoete aardappel flinterdun en frituur tot goudbruine en krokante chips in de friteuse. Laat goed uitlekken op keukenpapier en kruid met een snufje zout.
Verwarm de oven voor en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de broodjes open en smeer de onderste helft in met de zoete-aardappelspread.
Verdeel er de gegrilde aardappel over en top met de aardappelchips.